OZLJEDE I SUSPENZIJE

Inter u obrambenim problemima uoči Udinesea

Foto: AFP
Inter u obrambenim problemima uoči Udinesea
26.02.2010.
u 09:34
Aktualni talijanski nogometni prvak Inter u velikim je obrambenim problemima uoči nedjeljnog gostovanja kod Udinesea u 26. kolu Serie A.
Pogledaj originalni članak

Nakon domaće 2-1 pobjede nad Chelseajem u prvoj utakmici osmine finala Lige prvak tijekom tjedna, Inter se vraća obvezama u domaćem prvenstvu gdje nije pobijedio u posljednje tri utakmice, te je tako dopustio drugoplasiranom Milanu da mu se približi na tek četiri boda zaostatka.

U utakmici protiv Udinesea Interov strateg Jose Mourinho neće moći računati na suspendirane Waltera Samuela i Ivana Cordobu, kao i ozlijeđenog Cristiana Chivua. Problema s ozljedama imaju i brazilski branič Lucio, dok su Marco Materazzi i Davide Santon također na popisu ozlijeđenih, ali bi njihov povratak na travnjake mogao biti požuren.

Na stadionu Friuli sigurno neće nastupiti ni ozlijeđeni argentinski defenzivni veznjak Esteban Cambiasso kojeg je Mourinho znao koristiti u obrani u slučaju velikog broja ozlijeđenih igrača.

Podsjećamo, “nerazzurre” s klupe neće moći voditi niti sam Mourinho budući da služi prvu od tri utakmice suspenzije koju mu je odrezala Lega Calcio zbog vrijeđanja suca tijekom utakmice sa Sampdorijom proteklog vikenda.

Inter je nakon 25 utakmica vodeća momčad ljestvice s 55 osvojenih bodova, a Udinese je 15. s 27 bodova na kontu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.