NBA doigravanje

Indiana šokirala Miami u prvoj finalnoj utakmici Istočne konferencije

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Indiana šokirala Miami u prvoj finalnoj utakmici Istočne konferencije
19.05.2014.
u 11:13
Druga utakmica igra se već u utorak navečer, također u Indianapolisu. Podsjetimo, ove dvije momčadi sastale su se i lani u konferencijskom finalu, a tada je Miami pobijedio 4:3 u seriji
Pogledaj originalni članak

Noćas je odigrana prva finalna utakmice Istočne konferencije u NBA ligi, a Indiana je pobijedila aktualnog prvaka Miami. Pacersi su kontrolirali cijeli susret, na početku su poveli 5:0, a vodstvo nisu ispuštali do kraja te su pobijedili 107:96. Miami niti u jednom trenutku nije uspio izjednačiti, cijelo vrijeme bio je u podređenom položaju.

Paul George predvodio je Indianu, postigao je 24 koša i upisao sedam asistencija, a Roy Hibbert i David West postigli su po 19 koševa. Kod gostiju je najefikasniji je bio Dwyane Wade s 27 koševa, a LeBron James je zabio 25.

Druga utakmica igra se već u utorak navečer, također u Indianapolisu. Podsjetimo, ove dvije momčadi sastale su se i lani u konferencijskom finalu, a tada je Miami pobijedio 4:3 u seriji.

NBA doigravanje, konferencijski finale:

Istočna konferencija

Indiana (1) - Miami (2) 107:96 (George 24k, West 19k, Hibbert 19k / Wade 27k, James 25k, 10s)

(Indiana vodi s 1:0 u seriji)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.