OSJETIO BOLOVE

Iker Casillas zbog problema sa srcem još jednom završio u bolnici

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
Iker Casillas zbog problema sa srcem još jednom završio u bolnici
05.05.2021.
u 19:30
Pretrage su pokazale da je sve u redu, ali uvijek je bolje provjeriti o čemu se radi umjesto ignorirati.
Pogledaj originalni članak

Španjolski vratar Iker Casillas ponovno je završio u bolnici zbog problema sa srcem. Srećom, ovaj put nije riječ o srčanom udaru.

Do problema je došlo tijekom rekreacije s prijateljima u Madridu, a 39-godišnji bivši vratar Real Madrida i Porta ništa nije želio riskirati pa je otišao u bolnicu. Naime, osjetio je bolove i probadanje u prsima.

Pretrage su pokazale da je sve u redu, ali uvijek je bolje provjeriti o čemu se radi umjesto ignorirati. Jer, 2019. je bila upozorenje i taj srčani udar tijekom treninga u Portu ga je s razlogom preplašio.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.