Ispravak

IHF pogriješio, kladionice moraju isplatiti dobitak

IHF pogriješio, kladionice moraju isplatiti dobitak
30.01.2013.
u 22:12
U prvotnom je zapisniku polufinalne utakmice Hrvatska - Danska pisalo da je Duvnjak zabio pet golova, a naknadno je to promijenjeno u četiri.
Pogledaj originalni članak

U službenom zapisniku polufinalne utakmice rukometnog SP-a između Hrvatske i Danske krivo je upisano da je Duvnjak postigao pet, a Bičanić šest pogodaka. Istina je da ih je Duvnjak postigao četiri, a Bičanić sedam. IHF je priznao pogrešku i ispravio zapisnik, tako da će kladionice morati isplatiti dobitak svima koji su igrali \"Duvnjak manje od 4,5 pogodaka\".

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.