Ženski nogomet

Igračice Viktorije ne vjeruju da je Šime Zirdum kriv

Foto: 'Photoshop'
Igračice Viktorije ne vjeruju da je Šime Zirdum kriv
11.11.2009.
u 18:18
Nogometašice su samostalno odlučile odjenuti majice s natpisom "Svi smo mi Zizi" i platile su ih vlastitim novcem.
Pogledaj originalni članak

– Samostalno smo odlučile odjenuti majice i nitko nas na to nije prisilio niti nagovarao. Svih 15 majica platile smo svojim novcem, želeći tako iznenaditi našeg predsjednika i poručiti mu da smo uz njega. Znamo da još puno cura vjeruje našem predsjedniku, ali ne smiju to javno reći zbog pritiska pojedinaca – kazala je nogometašica Viktorije Elma Basara.

Tako je obrazložila odluku o nošenju majica s natpisom "Svi smo mi Zizi", u kojima su ona i njezine suigračice istrčale na utakmici s Baranjom Beljem. Brodske nogometašice ne vjeruju medijskim optužbama o navodnom seksualnom zlostavljanju jedne nogometašice Čađavice koja tvrdi da ju je napastovao predsjednik brodskoga ŽNK Viktorija Šime Zirdum.

– Postoje institucije koje su zadužene da utvrde istinu o tome je li netko zaista kriv ili nije. Ne može se nekomu suditi po novinama i televiziji i unaprijed ga razapinjati na križ bez ikakvih dokaza. U našem klubu vlada sloga i želja za igrom. I što je najvažnije, nitko nas ni na što ne prisiljava – dodaje Elmina suigračica Doris Turkanović.

Bivša nogometašica Dinama Maksimira Kristina Nevrkla reagirala je pak na istup direktora toga kluba Vjekoslava Markotića

– Markotić je dobro znao gdje se nalazim jer sam o tome pisala njegovu klubu i HNS-u. Povrijedio je moju obitelj i mene miješanjem u moj privatni život. Stalno nas je izvrgavao kojekakvim pritiscima, radi čega je većina igračica i otišla iz kluba – rekla je Kristina Nevrkla.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.