SUDAC BEZ MILOSTI

Kadet isključen jer je suca podsjetio na sporni jedanaesterac za Dinamo

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Kadet isključen jer je suca podsjetio na sporni jedanaesterac za Dinamo
30.09.2018.
u 19:32
Utakmica je završila pobjedom Hajduka 3:1.
Pogledaj originalni članak

Sudac Dario Kulušić, koji se na naslovnicama našao zbog jedanaesterac koji je dosudio za Dinamo u utakmici Kupa u Mravincima protiv Sloge, opet privlači pažnju.

Naime, on je ovog vikenda sudio utakmicu kadeta Prve HNL između Šibenika i Hajduka, a isključio je domaćeg igrača koji ga je podsjetio na sporni jedanaesterac iz kupa.

- Srami se penala u Mravincima - rekao je Ivan Laća sucu, koji je to shvatio kao uvredu pa je isključio igrača Šibenika.

Inače, utakmica je završila pobjedom Hajduka 3:1.

>> Pogledajte i Bilićev put od Hajduka do Al Ittihada

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

PP
plavac plavi
21:06 30.09.2018.

Koji blesavi članak!! U stilu Uredništva Večernjaka!!

IK
Ikonoklast
21:19 30.09.2018.

Napokon igrac s mudima. Goni sudacku hns bandu preko izvora.