Predsjednička kampanja Sastanak u županijskom savezu

Igoru Štimcu potporu dali Kerum i Andabak

Foto: 'Vanja Zubcic - Vecernji list'
Igoru Štimcu potporu dali Kerum i Andabak
27.09.2010.
u 21:15
Štimac i dalje ne želi istrčavati u javnost, ne želi komentirati bilo kakva zbivanja i time prejudicirati svoj izbor
Pogledaj originalni članak

Hajdukov predsjednik Joško Svaguša počeo je priču, a sada je stigla i konačna potvrda - Igor Štimac bit će kandidat Dalmacije za predsjednika HNS-a.

Naime, Štimac je viđen u prostorijama Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije, nakon sastanka izišao je van s predsjednikom saveza Paškom Viđakom, a kasnije su se rivom prošetali u društvu gradonačelnika Splita Željka Keruma i Jake Andabaka, najvećeg Hajdukova pojedinačnog dioničara.

Nije stvar u šetnji, i prije su se oni sastajali, ali sada to daje poseban pečat, jer znači da Štimca podržavaju i Kerum i Andabak.

A on sam ne želi istrčavati u javnost dok ne dobije mandat Splitskoga nogometnog saveza. Ne želi komentirati bilo kakva zbivanja, jer bi time prejudicirao bilo kakav izbor.

Skupština se treba održati sredinom listopada, a Štimac čeka završetak cijele procedure. Naime, na toj Skupštini on će biti predstavnik jednog od županijskih klubova, nije isključeno da to bude i Hajduk, ali i ne mora biti.

Štimac će na toj sjednici najprije biti izabran za člana Izvršnog odbora Splitsko-dalmatinske županije i kao takav će potom, nakon što izloži svoj program, biti nominiran za kandidata za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. A uz Štimca će u predsjedničkoj nominaciji stati i svi ostali dalmatinski nogometni savezi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

HO
hotfishlake
12:01 28.09.2010.

meni je ovo jako sumnjivo, jucer navecer svi komentari protiv stimca imali su debele pluseve a sad odjedno svi debele minuse! prvi put da tako nesto uocim na bilo kojem forumu, uobicajeno je da debeli plus ostane plus a minus isto tako, ne bi me iznenadilo da to nisu cista posla ...

VI
ViP1612
19:08 28.09.2010.

Šukeru molim te kandidiraj se!!!!!

Avatar jovanhovan
jovanhovan
23:10 27.09.2010.

Šuker