TRENER ZADRA

Štimac: Zadar, Osijek, Istra i Slaven moraju ostati u ligi, a ispasti mora...

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
Štimac: Zadar, Osijek, Istra i Slaven moraju ostati u ligi, a ispasti mora...
20.04.2015.
u 08:37
– Za dobrobit nogometa iz lige ne smiju ispasti ni Zadar ni Osijek ni Istra ni Slaven, a vi razmislite o tome tko treba – ostao je zagonetan bivši hrvatski izbornik
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Osijeka u dramatičnoj su završnici 29. kola prve HNL sa 2:1 svladali Zadar. Čovjek odluke bio je Neven Laštro koji je u sudačkoj nadoknadi glavom pogodio za slavlje domaće momčadi. Antonio Perošević Osječane je doveo u vodstvo u šestoj minuti, a poravnao je Ivan Pešić u 23. Zadar je od Osijeka preuzeo fenjer Prve HNL, ali Igor Štimac nije bio nesretan.

– U meni su podijeljene emocije, nesretan sam zbog poraza, ali i sretan zbog prijatelja – kazao je trener Zadrana ljubeći se s kolegom iz Osijeka Ivom Šuškom.

– Osijek je spretno iskoristio okolnost u kojoj ima igrača više. Kako smo u prošlom kolu zabili Splitu u zadnjim sekundama, tako smo sada primili gol – kazao je Štimac koji ispred sebe ima naoko nemoguću misiju u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa. U goste mu dolaze momčadi iz gornjeg doma, a u goste će onima iz donje polovice ljestvice.

– Za dobrobit nogometa iz lige ne smiju ispasti ni Zadar ni Osijek ni Istra ni Slaven, a vi razmislite o tome tko treba – ostao je zagonetan bivši hrvatski izbornik.

Igor Šušak još je bio pod dojmom euforije.

– Vratilo nam se... Kako smo neke utakmice gubili u finišu, tako smo sada zabili – kazao je.

>> Osijek u sudačkoj nadoknadi srušio Zadar

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

SX
sudbina x
09:10 20.04.2015.

Ja mislim da bi trebao ispasti Hajduk a to je sigurno mislio i Štimac.Hajduk je trebalo izbaciti iz lige kad i Varaždin,dosad bi se konsolidirao i bio pravi klub, sve ostalo je agonija..!

Avatar dosadni
dosadni
10:05 20.04.2015.

pa Hajduk, normalno, taj klub više ni našto ne liči

ŠU
šušnjar
08:56 20.04.2015.

Štimac misli na lokomotivu ,a u momčadi ima na posudbi iz Rijeke 5 igrača .