Podgorica

Igor Pamić izgubio derbi i vrh ljestvice u Crnoj Gori

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Igor Pamić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Igor Pamić
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Igor Pamić
20.10.2018.
u 18:59
Pamićeva momčad povela je pogotkom Kalezića u 8. minuti, izjednačio je eurogolom Mirković u 36., a pobjedu momčadi Branka Brnovića donio je Perović u 71. minuti
Pogledaj originalni članak

Prvi hrvatski nogometni trener u crnogorskoj ligi, div sa šiltericom, Igor Pamić (48) izgubio je s OFK Titogradom gradski derbi od Budućnosti (1:2) u gostima i u 12. Kolu prepustio ovome suparniku vrh ljestvice (Budućnost 24 boda, OFK Titograd 22).

Pamićeva momčad povela je pogotkom Kalezića u 8. minuti, izjednačio je eurogolom Mirković u 36., a pobjedu momčadi Branka Brnovića donio je Perović u 71. minuti.

Igralo se na stadionu Pod Goricom u komornom ambijentu pred samo 1500 ljudi, a Pamićev sin Zvonko odigrao je cijelu utakmicu za OFK Titograd.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr