Trener Kopra

Igor Pamić: Čudi me Dinamo, nikad nije bio lošiji!

Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Igor Pamić (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Igor Pamić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
Igor Pamić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Igor Pamić
07.06.2017.
u 09:50
"Dinamo se cijele sezone mučio, a ni s jednim trenerom kroz sezonu nisu uspjeli stvoriti igru.
Pogledaj originalni članak

Igor Pamić odradio je uspješnu sezonu na klupi Kopra , svoju je momčad odveo do šestog mjesta na ljestvici. Hrvatski stručnjak već je počeo razmišljati kako tijekom ljeta pojačati svoj roster, kad ono - šok. Koper nije dobio licenciju za nastupe u prvoj ligi sljedeće sezone, pa se seli u četvrti rang.

"Ne mogu ja to ništa puno komentirati, ja sam samo trener. I nisam adekvatan za neke dublje analize o raspravi što se dogodilo, niti što Kopru nedostaje za prvoligašku licenciju. To je jedino što mogu reći na tu temu", rekao je Pamić u razgovoru za Goal.com.

OK, kako komentirate stanje u hrvatskom nogometu; Rijeka je stigla do dvostruke krune?

"To me nije nimalo iznenadilo sa strane Rijeke, ali sam ipak iznenađen Dinamom . Ma Rijeka je cijele sezone bila najbolja, daleko najbolja momčad, tako da su njihovi trofeji apsolutno zasluženi. Dinamo se cijele sezone mučio, a ni s jednim trenerom kroz sezonu nisu uspjeli stvoriti igru. Niti igru na rezultat, a kamoli da su do njega došli uz atraktrivnu igru. I to je veliki problem. Dinamo mi nikada nije lošije izgledao nego ove sezone!"

Što je još zanimljivo rekao Igor Pamić pročitajte na portalu Goal.com. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MO
moslavina995
10:55 07.06.2017.

Igor Pamić je najbolje rješenje za Dinamove probleme! Dinamo bi sa njime dobio i postigao najviše do sada. Dinamovac čvrstog i sigurnog stava, odličan trener u svakom pogledu i Dinamo bi konačno imao igru i ono što mu uvijek nedostaje!