'SRAMIM SE'

Igor Cvitanović izgubio živce: Ovo je sramota! Neka se pogledaju u ogledalo

Foto: Goran Kovacic/pixsell
Istra - Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Istra - Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Istra - Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Istra - Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Istra - Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Istra - Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Istra - Rijeka
Foto: Goran Kovacic/pixsell
Istra - Rijeka
05.05.2019.
u 12:16
- Navijači su s pravom ogorčeni. Čujem od njih da se neki igrači ne ponašaju profesionalno, da izlaze... Neke smo već udaljili, a i ostale ćemo - rekao je Cvitanović
Pogledaj originalni članak

Rijeka je jučer u Puli pregazila Istru sa 7:0 u 32. kolu Prve HNL, a trener domaće momčadi Igor Cvitanović ispričao se navijačima.

- Treba li nakon 0:7 išta reći osim ispričati se navijačima Istre 1961 i građanima Pule. Ovako nešto nisam ni u snu sanjao da se može dogoditi. Veliku sramotu nosim već sad u sebi - rekao je Cvitanović i dodao:

- Razgovarali smo sada u svlačionici i otvoreno sam rekao: ako je četvrti trener problem sezone, neka dođe peti. Ali, prije svega se svaki od igrača treba pogledati doma u ogledalo, jer očito nisu kritični sami prema sebi. Nisam se ni u snu nadao da ćemo ovako nešto doživjeti nakon dvije utakmice koje smo dobro odigrali protiv Osijeka i Lokomotive. Nitko se ne smije ovako igrati s tradicijom kluba i sramotiti grad.

Sve je iznenadilo neigranje Ndija, a Cvitanović je objasnio o čemu se radi.

- Navijači su s pravom ogorčeni. Čujem od njih da se neki igrači ne ponašaju profesionalno, da izlaze... Neke smo već udaljili, a i ostale ćemo - rekao je Cvitanović i dodao:

- Ndi, kao i ostali takvi igrači, i oni koji su otpisani, stalno rade probleme. Kad vidi da nije u prvih jedanaest odmah ga nešto boli, a prije toga je bilo sve u redu. Završio s time i tu ću presjeći, dosta je takvih stvari i takvog ponašanja ovdje u Istri.

>> Pogledajte kako je bilo na utakmici Sesveta i Dinama


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
13:05 05.05.2019.

Cvita otvori kafic I mani se treniranja

Avatar mlijeko
mlijeko
12:44 05.05.2019.

Utakmica odigrana po mjeri kladionica. Kao i ona Rijeka -Inter. Na sreću ima nas koji prateći Rijeku već vidimo koje će utakmice završiti sa takvim rezultatima, jer je očit dogovor između igrača obje momčadi.