U svom stilu

Ibrahimović 'briljirao': Ova izjava opet je podigla prašinu

Foto: Reuters/PIXSELL
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
Paul Pogba i Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
premier liga ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
Zlatan Ibrahimović
06.12.2016.
u 10:21
– Čuo sam da je komentator utakmice rekao da sam ga namjerno udario u glavu. To je bio duel u kojem smo išli jednako žestoko, on me povukao za sobom na travnjak, rekao je napadač
Pogledaj originalni članak

Proteklog vikenda Everton i Manchester United podijelili su bodove, odigrali 1:1, a u središtu pozornosti ponovno je bio Zlatan Ibrahimović. Švedski napadač prvo je postigao fenomenalan pogodak, a poslije je grubo startao na protivničkog igrača Seamusa Colemana. Nakon toga još su jednom krenule priče o Ibrinoj grubosti, mnogi su tvrdili da je to namjerno napravio, a on je odgovorio na prozivke.

Jasno, odgovor je bio u njegovu stilu, još je jednom "briljirao".

– Čuo sam da je komentator utakmice rekao da sam ga namjerno udario u glavu. To je bio duel u kojem smo išli jednako žestoko, on me povukao za sobom na travnjak – rekao je napadač crvenih vragova i zaključio:

– Vjerujte mi, ako želim namjerno nekoga udariti u glavu, znam kako bih ga trebao pogoditi da ga odmah uspavam. To je sve što ću vam reći na tu temu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.