Lakše do cilja

I Sberbanka se uključila u projekt

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
I Sberbanka se uključila u projekt
03.04.2018.
u 06:00
Banka je u Hrvatskoj prisutna od 1997. godine, a od 2013. posluje pod imenom Sberbank d.d.
Pogledaj originalni članak

Sberbank d.d. je članica grupacije Sberbank Europe, koja je danas prisutna na ukupno osam tržišta u Središnjoj i Istočnoj Europi:  Hrvatskoj, Austriji, Bosni i Hercegovini (Sarajevo i Banja Luka), Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji i Njemačkoj. Banka je u Hrvatskoj prisutna od 1997. godine, a od 2013. posluje pod imenom Sberbank d.d.

Ona je moderna univerzalna banka s više od 175 godina dugom tradicijom poslovanja, jedna od najbrže rastućih i najprofitabilnijih institucija na svijetu te vodeća banka na tržištu glede uvođenja inovativnih proizvoda temeljenih na izvrsnosti i najmodernijim tehnologijama. Sberbank of Russia je najveća ruska banka i jedna od vodećih svjetskih financijskih institucija.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr