romansa u novoj domovini

I Luis uskoro zagrebački zet, u Mateju se zaljubio u bolnici

Foto: VL
I Luis uskoro zagrebački zet, u Mateju se zaljubio u bolnici
08.12.2009.
u 11:34
Ibañez u Zagrebu živi s ocem Jorgeom. Roditelji su mu rastavljeni, a majci je kupio kuću u Buenos Airesu. Ima tri sestre i djevojku - Zagrepčanku.
Pogledaj originalni članak

I 21-godišnji Argentinac Luis Ibañez mogao bi uskoro postati zagrebački zet. Od lipnja je u vezi sa zagrebačkom studenticom ekonomije Matejom Alegić, čija ga je obitelj primila kao svoga novoga člana.

– Lucho mi je poput sina. Divan je, brižan i skroman mladić, baš netipičan nogometaš. Ne tulumari, ne kupuje skupocjene automobile i satove, a obitelj mu je na prvome mjestu – kaže Matejin otac, zagrebački poduzetnik Darko Alegić.

Ibañez, koji u Dinamu zarađuje 300.000 eura godišnje, u Zagrebu živi s ocem Jorgeom. Roditelji su mu rastavljeni, a majci je kupio kuću u Buenos Airesu. Ima tri sestre...

– Lucho im je već pripremio pet torbi poklona za Božić, jako im je privržen – kaže Darko Alegić, koji kćeri ipak nije dopustio izlet u Argentinu.

– To je ipak njegov svijet. Neka se upusti i uživa s obitelji.

Ljubav između Lucha i Mateje planula je u lipnju ove godine. Prvi spoj dogodio se u bolnici, gdje je Mateja došla posjetiti Luisa, koji se oporavljao od operacije trbušnoga zida. Prije toga su se dopisivali putem interneta.

Luis Ibañez u Dinamo je došao kao 20-godišnjak iz Boca Juniorsa.

Ove jeseni afirmirao se u Dinamu i nametnuo kao standardni lijevi branič, ispred svoga slavnoga sunarodnjaka Cufrea. Saznajemo da su već počele dolaziti ponude za njega, te da je Zdravko Mamić ovaj tjedan odbio njegov transfer u belgijski Standard.

Jurčić ga, osim na lijevom boku, koristi i kao prevoditelja Južnoamerikancima Moralesu, Cufreu i Calellu, jer je dosadašnji prevoditelj David Prpa napustio klub. Lucho odlično govori hrvatski.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.