PBZ Zagreb Indoors

I Gasquet na Zagreb Indoorsu, dolazi čak šest Nijemaca

Foto: AFP
I Gasquet na Zagreb Indoorsu, dolazi čak šest Nijemaca
22.12.2010.
u 14:17
Da će konkurencija biti jaka pokazuje podatak da je posljednji igrač koji izravno ulazi na turnir Slovak Lukaš Lacko, 89. na ATP listi
Pogledaj originalni članak

Među tenisačima koji su prijavili nastup na PBZ Zagreb Indoorsu našao se i Francuz Richard Gasquet, trenutačno 30., ali prije dvije godine sedmi tenisač svijeta. Njemu će to biti drugi nastup u Ledenoj dvorani; bio je sudionik turnira i 2006. kada je u drugom kolu poražen od Tima Henmana.

U Zagreb se vraća i Španjolac Guillermo Garcia Lopez (33. na ATP listi), a prijavljeno je i čak šest Nijemaca (Berrer, F. Mayer, Becker, Petzschner, Kamke i Zverev). Dobra mogućnost da ocijenimo snagu suparnika uoči dvoboja u Davisovu kupu između Hrvatske i Njemačke.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.