VELŠANIN ODUŠEVIO

I Bolt se poklonio Baleu: Vrhunski! Takav gol sanja svaki sprinter

Foto: Reuters (Ilustracija)
Gareth Bale
18.04.2014.
u 12:51
- Vrhunski gol! Bale je pokazao fantastičnu brzinu, ostavio je braniča iza sebe i onda je bio dovoljno miran završiti posao te poslati loptu kroz noge golmanu - rekao je Bolt.
Pogledaj originalni članak

Gol Garetha Balea kojim je donio Realu pobjedu protiv Barcelone 2:1 i naslov u Kupu kralju oduševio je i najbržeg čovjeka današnjice Usaina Bolta.

- Vrhunski gol! Bale je pokazao fantastičnu brzinu, ostavio je braniča iza sebe i onda je bio dovoljno miran završiti posao te poslati loptu kroz noge golmanu. Takav gol sanja svaki sprinter - rekao je Bolt.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Posjetimo, Bale je u 85. minuti projurio pokraj braniča Barcelone Bartre i nakon toga zabio kroz noge Pintu.

Fantastičan gol Balea o kojem se ne prestaje pričati pogledajte ovdje:

>> Usain Bale sada je brži i od svog uzora

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.