TRANSFER

Huntelaar i Flamini za Trezegueta

Foto: Reuters
Huntelaar i Flamini za Trezegueta
14.05.2010.
u 13:10
Ovog ljeta će biti velikog "pospremanja" igračkog kadra u Milanu i Juventusu. I jedni i drugi su razočarali svoje navijače i za vraćanje vjere moraju ojačati momčadi te već iduće sezone osvojiti nešto vrijedno.
Pogledaj originalni članak

Juventus je već napravio zaokret u vlastitoj upravi, pa je tako 35-godišnji Andrea Agnelli sjeo u predsjedničku fotelju. No, Juventus i Milan bi mogli u međusobnim "transakcijama" napraviti jedan dio posla kada je svlačionica u pitanju.

U Milanu su nezadovoljni onim što nudi nizozemski napadač Klaas-Jan Huntelaar, koji je kod njih došao iz madridskog Reala, ali su "zaljubljeni" u ono što može na terenu napraviti iskusni francuski nogometaš David Trezeguet, član Torineza. Ta dva igrača bi mogla promijeniti sredine, s tim da je Juventus "bacio oko" i na Mathieua Flaminija, francuskog veznjaka, koji se od dolaska iz Arsenala u Milan nije kvalitetno adaptirao te nametnuo tamošnjoj struci.

Uza sve bi Juventus platio i određeni novčani iznos.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.