zadovoljni u force indiji

Hulkenberg: Imao sam odlične borbe kotač uz kotač s Bottasom

Foto: Reuters/Pixsell
Hulkenberg: Imao sam odlične borbe kotač uz kotač s Bottasom
22.06.2015.
u 11:30
Ovo je izvrstan vikend za nas te možemo biti ponosni na ono što smo postigli - kaže Hulkenberg
Pogledaj originalni članak

Pobjednik 24 sata Le Mansa, Force Indijin vozač Nico Hulkenberg, imao je odličan nastup na kvalifikacijama i utrci u kojoj je došao do šestog mjesta. Iako se kvalificirao na peto mjesto, tu poziciju nije uspio zadržati do kraja jer je brži od njega bio Williams Valtterija Bottasa, ali Nijemac je svejedno presretan ishodom utrke na Red Bull Ringu, piše GP1.

- Jako sam zadovoljan šestim mjestom. Uoči utrke smo znali da ćemo teško zadržati Bottasov Williams iza sebe, tako da je šesto mjesto vjerojatno bilo maksimum koji smo mogli postići. Imao sam dobre borbe kotač uz kotač s Bottasom te smo nekoliko puta zamijenili pozicije, ali bilo je teško pratiti njihov tempo. Ukupno gledajući, ovo je bio odličan vikend. Pronašao sam dobar ritam te sam bio jako sretan performansama bolida - rekao je Hulkenberg te dodao:

- S obzirom na to da je i Sergio završio u bodovima, ovo je izvrstan vikend za nas te možemo biti ponosni na ono što smo postigli. Ovo je važan poticaj uoči Silverstonea gdje se nadamo napraviti još jedan korak prema naprijed.

Sve o formuli 1 čitajte na GP1.

>>Alonso: Sva sreća da nisam udario Raikkonena u glavu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.