ŽELJNI SUKOBA

Huligani iz Moskve 'zapalili' stadion u Rimu, smirivala ih policija

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
CSKA huligani
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
CSKA huligani
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
CSKA huligani
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
CSKA huligani
17.09.2014.
u 23:15
Situacija bi izmakla kontroli da interventna policija nije promptno reagirala i smirila uzavrele strasti pendrecima i privođenjem.
Pogledaj originalni članak

Roma je pregazila moskovski CSKA sa 5:1, a to se nije svidjelo navijačima gostujuće ekipe pa su nakon verbalnih obračuna s domaćima odlučili u 72. minuti napraviti i nešto konkretno - zapalili su nekoliko desetaka baklji i bacali ih na sve strane stadiona.

Situacija bi izmakla kontroli da interventna policija nije promptno reagirala i smirila uzavrele strasti pendrecima i privođenjem. Naravno, cijeli taj prekid jedva su dočekali navijači Rome, poznati po ratobornom ponašanju i htjeli su doći do tribine s Rusima.

Srećom, sve je završeno prije nego se "razbuktalo" i susret se mogao nakon nešto više od minute prekida nastaviti, a oni najdivljiji napustili su stadion u pratnji policije. Navodno je razlog divljanju taj što se tek tijekom utakmice doznalo da su navijači Rome izboli nožem jednog od navijača CSKA.

>> Porto zabio šest, Roma pet, Zahovič donio remi Mariboru

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.