EUROPSKE LIGE

Hrvatski nogometaši imaju priliku dokazati se i ovog vikenda: Kova na najtežem testu

Hrvatski nogometaši imaju priliku dokazati se i ovog vikenda: Kova na najtežem testu
25.09.2021.
u 11:00
Ove sezone igra u životnoj formi. Bivši nogometaš, Clinton Morrison, proglasio ga je “trenutačno najboljim veznjakom u Premier ligi”.
Pogledaj originalni članak

Ako se nekim medijskim napisima i tekstovima veselimo posljednjih dana, onda su to oni u kojima se pišu hvalospjevi hrvatskim igračima koji su rasuti po velikim klubovima Europe. Antu Rebića u Italiji već uspoređuju s Ibrahimovićem, krenuo je zabijati i vuče stroj Milana, Luka Modrić ikona je u Real Madridu, kapetanu hrvatske reprezentacije na Pirenejima se već tradicionalno naklone nakon svake utakmice.

Mateo Kovačić na Otoku s Chelseajem radi sjajne stvari. Ove sezone igra u životnoj formi. Bivši nogometaš, Clinton Morrison, proglasio ga je “trenutačno najboljim veznjakom u Premier ligi”. A kakav bi to vikend bio da nema nogometa, odnosno hrvatskih aktera. Zato danas naši nogometaši ponovno imaju priliku zadiviti navijače, ali i kritičare.

Bit će glavni akteri u prvenstvenim utakmicama svojih liga. Naime, Rebić s Milanom ide u goste Speziji (15 sati) u šestom kolu Serie A. Prilika je to da još jednom pokaže Daliću da je vrstan napadač, zasigurno će gledati da zabije još koji gol za svoj klub, led je ove sezone u ligi probio protiv Juventusa. Od 18 sati Inter Marcela Brozovića i Ivana Perišića dočekuje Atalantu Marija Pašalića. Perišić je u posljednjoj utakmici za Inter također zabio svoj prvi pogodak ove sezone.

Verona koju vodi Igor Tudor od 20.45 gostuje kod Genoe. U Premiershipu nas čeka pravi derbi Chelseaja i Manchester Cityja (15.30). Trener plavih Thomas Tuchel pobijedio je Pepa Guardiolu u tri uzastopna meča – pa se mnogi pitaju što će menadžer Cityja učiniti danas? U La Ligi Real Madrid dočekuje Villarreal (21 sat).

Modrić je posljednji susret odgledao s klupe, trener Ancelotti ga je odmarao. U Bundesligi Andrej Kramarić i Hoffenheim igraju protiv Wolfsburga (15.30). Hrvat je tamo jedan od najboljih, a i najvredniji igrač kluba. Još čeka na prvenstveni gol ove sezone... Neka igre počnu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.