9. VELJAČE

Hrvatski MMA "gladijatori" priredit će spektakl u Ciboni

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Hrvatski MMA "gladijatori" priredit će spektakl u Ciboni
06.02.2013.
u 13:19
Borba u kojoj se predviđaju MMA "munje i gromovi" je borba između Igora Fedela (Trojan) i Tomislava Bureca (Gamma)
Pogledaj originalni članak

Svi hrvatski obožavatelji slobodne borbe dolaze na svoje - gladijatori su se vratili u grad, a prvi kvalifikacijski krug Hrvatske MMA lige garantira neke jako napete borbe u užarenoj Ciboni 9. veljače.

-  Najavljujem vrlo atraktivne borbe. Ima dosta novih boraca u odnosu na prošlu sezonu, pa  očekujem njihovo dokazivanje da zaista pripadaju Hrvatskoj MMA ligi. Samo mjesto održavanja, užarena atmosfera produkcije te navijanje gledatelja zahtijevat će od boraca da se zapitaju da li su i psihički snažni onoliko koliko su to fizički. Samo najspremniji neće podleći atmosferi. Svima poraženima unaprijed poručujem da ne prestaju trenirat i da budu ustrajani jer im se već u drugom krugu možda posreći, kod eventualne ozljede borca jer pravilnik kaže da pozivamo poraženog borca iz prvog kruga i time mu dajemo šansu za povratak u ligu. Poziv svima na Hrvatsku MMA Ligu u Ciboni i sretno borcima – izjavio je koordinator lige Tomislav Novosel.

Borba koja se izdvaja kao jedna od najatraktivnijih je sraz Philipa Šarića (Croatian Top Team) i Patrika Pereše (Trojan). Očekuje se vrlo zanimljiv povratak Periše nakon izgubljenog finala prošle sezone koji sigurno ima veliki motiv da ove godine uzme pojas i napadne titulu kategorije u revanšu s Markom Burušićem. Prva prepreka mu je mladi Šarić sa svojim vrlo agresivnim stilom borbe. Hoće li ona biti kobna za pulena Zelga Galešića? Bit će to zanimljiv meč za pogledati.

Drugi napeti meč se očekuje od Jakoba Kosića (Croatian Top Team) i Saše Drobca (Cromma Gym). Oboje su borci s mnogo amaterskog iskustva. Treniraju u renomiranim borilačkim klubovima tako da će tehnika u ovoj borbi biti presudna. Očekuje se ravnopravnu borbu gdje će sitni detalj presuditi. Svakom zaljubljeniku u MMA ovo će biti ugodna borba za pogledati.

Borba u kojoj se predviđaju MMA \"munje i gromovi\" je borba između Igora Fedela (Trojan) i Tomislava Bureca (Gamma). Udarci ovih boraca odzvanjat će Cibonom. Kandidati su za bonus nokauta večeri. Naravno, sve je to pretpostavka, a pravo stanje stvari će pokazati sraz \"gladijatora\" u subotu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PR
pravedanglas
20:52 06.02.2013.

Pa Philipa Šarića je pobjedio Neno Vodopivec na Challenger Kupu u Gornjem Knegincu u listopadu prošle godine. Ovaj trener iz Zadra mi je rekao da Vodopivec sve skupa trenira 2 mjeseca u Bandog MMA Klub! Patrik Pereša je daleko bolji od ovog Nene iz bandoga, tako da mislim da je ovaj meć več riješen u korist Pereše.