U DRUGOM KOLU

Hrvatski dvoboj u Torontu: Karlović izborio meč s Čilićem

Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović
Foto: Press Association/Pixsell
Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivo Karlović
27.07.2016.
u 09:05
Čilića je u tri međusobna susreta do sada slavio dva puta.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u drugo kolo teniskog ATP turnira u Torontu gdje ga čeka Marin Čilić nakon što je sinoć u prvom kolu sa  6:7 (9), 7:6 (5), 6:2 bio bolji od Amerikanca Tylora Fritza.  

Karlović je za pobjedu servirao 29 aseva i osvojio je 88 posto poena na prvom sevrisu. Naš tenisač također nije izgubio ni jedan svoj servis i u zadnjem odlučujućem setu je dva puta oduzeo servis suparniku, 63. na ATP ljestvici. Karlović je osvojio 119 od ukupno 219 poena, a Amerikanac 100 od 219.

Ovo je bio prvi međusobni ogled Karlovića i Fritza i prva pobjeda našeg tenisača.

U drugom kolu turnira u Torontu Karlović će igrati protiv Marina Čilića koji je u tri međusobna susreta do sada slavio dva puta.   

>> Ćorić ni u trećem pokušaju nije uspio svladati Berdycha, ali je barem osvojio set

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
11:52 27.07.2016.

Nevjerojatni Dr. Ivo marsira dalje i preko mladih talenata, hahaha. Uzivajmo u njegovoj "vjecitoj mladosti" i da mu sto duze potraje, jer je pravo uzivanje gledati ga.