SJAJNA FORMA

Hrvatski boksač Luka Plantić pobjedu od Olimpijskih igara!

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Hrvatski boksač Luka Plantić pobjedu od Olimpijskih igara!
04.06.2021.
u 18:37
Plantićev protivnik u četvrtfinalu u subotu bit će čvrsti, agresivni Irac Emmat Brennan koji je jednoglasnom odlukom pobijedio Švicarca Uku Smajlija.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski boksač Luka Plantić (24) stigao je na jednu pobjedu od osiguranja nastupa na ovoljetnim Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 81 kilograma, on je prekidom u prvoj rundi svladao mladog Armenca Gora Nersesjana u svom prvom nastupu na kvalifikacijskom turniru u Parizu.

Plantić je unezadrživo krenuo u napad od prve sekunde, natjerao višeg Armenca na povlačenje, bacao ga na konopce i u kutove, a na polovici prve runde, nakon serije jakih udaraca i jednog razornog krošea u tijelo bacio ga u nokdaun. Armenac nije dobio priliku predahnuti, Plantić je još žešće navalio i nakon silovitih, žestokih serija udaraca u tijelo i glavu, sudac je 30 sekundi prije kraja prve runde ponovo morao brojati Armencu i prekinuo je meč.

Plantićev protivnik u četvrtfinalu u subotu bit će čvrsti, agresivni Irac Emmat Brennan koji je jednoglasnom odlukom pobijedio Švicarca Uku Smajlija. Bit će to sudar dvojice razarača, a pobjednik će biti sigurni putnik na Olimpijske igre.

Budući da iz poluteške kategorije iz Pariza u Tokio putuje šestoro boksača, poraženi će dobiti priliku izboriti olimpijsku vizu kroz repesaž.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.