HRV GRČ 5:4

Hrvatska se pobjedom oprostila od Svjetske lige

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska se pobjedom oprostila od Svjetske lige
Autori mp/VLM, HVS
30.03.2013.
u 22:29
Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedom nad Grčkom rezultatom 5:4 oprostila se od FINA Svjetske lige.
Pogledaj originalni članak

U napetoj utakmici za Hrvatsku je dva pogotka postigao Sandro Sukno, a kod Grčke Kolomvos.

- Utakmica je bila teška kao što smo i očekivali. U našoj je igri bilo previše grča u fazi napada, što se obrane tiče možemo biti zadovoljni. Ponekad treba dobiti upravo ovakve utakmice. Sada ćemo se dobro odmoriti i proanalizirati sve dosadašnje utakmice. Okupljamo se ponovno prvog lipnja kada kreću pripreme za nadolazeća natjecanja - izjavio je izbornik Hrvatske Ivica Tucak.

Za Hrvatsku su igrali Marko Bijač, Duje Jelovina, Ante Vukičević, Kristijan Milaković, Ivan Krapić, Maro Joković, Duje Živković, Petar Muslim, Andro Bušlje, Sandro Sukno, Nikša Dobud, Anđelo Šetka i Paulo Obradović.

Hrvatska posljednjih dana diše s našim zlatnim vaterpolistima. Pjesma radosnica, nasmijana lica navijača, djeca u kockastim vaterpolo kapicama vode nas u novo vrijeme – vrijeme vaterpola. I svjetska skijaška zvijezda Finkinja Tanja Poutiainen uživala je bodreći naše u pobjedi a za naše vaterpoliste ima samo riječi hvale.

- Oduševljena sam atmosferom. Čestitam hrvatskim vaterpolistima na pobjedi.

Hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u narednim mjesecima očekuju pripreme za Mediteranske igre koje se u lipnju igraju u Turskoj, te najvažniji događaj ove sportske godine Svjetsko prvenstvo u Barceloni u srpnju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.