daleko od eura

Hrvatska predvođena Ćorićem i Balićem podbacila, igra joj još samo teorija

Foto: Tino Jurić/Pixsell
Hrvatska predvođena Ćorićem i Balićem podbacila, igra joj još samo teorija
28.03.2015.
u 16:55
Hrvatskoj za prvo mjesto i odlazak na EP treba pobjeda nad Škotskom od barem tri pogotka razlike te neodlučen ishod u dvoboju Italije i Austrije.
Pogledaj originalni članak

S velikim očekivanjima ispraćena je Hrvatska U-19 reprezentacija u Austriju na elitnu rundu kvalifikacija za Euro. No, već nakon drugog kola momčad izbornika Ferde Milina gotovo je izgubila izglede za plasman na veliko natjecanje.

Mladi Austrijanci danas su pobijedili hrvatske vršnjake 2:0 (Ripić 11m - 31., Honsak 34.) pa će u posljednjem kolu Milinovoj momčadi za prvo mjesto i odlazak na EP trebati pobjeda nad Škotskom od barem tri pogotka razlike te neodlučen ishod u dvoboju Italije i Austrije. Teško će se takav rasplet doista i dogoditi.

Uz to, Hrvatska protiv Austrije nije bila kvalitetniji suparnik iako je od 66. minute igrala s igračem više. Isključen je bio Leinhart.

Hrvatska je igrala u sljedećem sastavu: Grbić, Anočić, Ćaleta Car, Prce, Stolnik (od 82. Lulić) - Šunjić, Balić (od 46. Murić) - Vlašić (od 64. Prtajin), Ćorić, Fiolić - Roguljić.

Poredak: Škotska 4, Austrija 3, Italija 2, Hrvatska 1 bod.

>>Najveće hrvatske nade u borbi za EP odigrale 2:2 s Italijom!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Obama
Obama
17:22 28.03.2015.

Tako je to kad kad u HNS-u izbornici postaju treneri bez posla ili koje nitko neće..

Avatar mlijeko
mlijeko
17:13 28.03.2015.

Nije im pomogla ni super zvijezda Ajaxa Murić...