Kuglanje

Hrvatska predsjednica ugostila svjetsku prvakinju

Foto: Facebook
Ines Maričić
Foto: ''
'kuglanje'
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
kuglanje
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
Bowling Kuglanje
22.06.2016.
u 07:27
Osvojila je naslov svjetske prvakinje pojedinačno i u kombinaciji te srušivši 675 čunjeva za tri čunja postavila novi svjetski rekord pojedinačno, a s ukupno 877 čunjeva srušila i svjetski rekord u kombinaciji
Pogledaj originalni članak

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica Hrvatske, ugostila je hrvatsku kuglačku reprezentaciju koja je napravila sjajan posao na Svjetskom prvenstvu u Novigradu. Najuspješnija hrvatska kuglačica na SP-u bila je Ines Maričić.

Osvojila je naslov svjetske prvakinje pojedinačno i u kombinaciji te srušivši 675 čunjeva za tri čunja postavila novi svjetski rekord pojedinačno, a s ukupno 877 čunjeva srušila i svjetski rekord u kombinaciji. 

Dvije brončane medalje na ovom SP-u osvojio je Hrvoje Marinović – pojedinačno i u kombinaciji, a bronca pojedinačno je pripala i Nataši Ravnić Gašparini, pobjednici Svjetskog pojedinačnog kupa 2015. godine.

U Novigradu su snage odmjerili i svjetski kadeti i juniori. Tako je na Svjetskom juniorskom prvenstvu U23 hrvatska ženska kuglačka reprezentacija u sastavu Mirna Bosak, Ana Jambrović, Tamara Sinković i Milana Pavlic osvojila srebro. Najbolji pojedinačni rezultat natjecanja imala je Klara Sedlar sa srušenih 617 čunjeva.

Klara Sedlar osim toga je osvojila broncu u kombinaciji i u tandem mixu s Domagojem Bradarićem. Do srebra u sprintu je došla 
Mirna Bosak. Četvrta mjesta osvojili su Matija Tutnjević, te muške juniorska reprezentacija ekipno. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.