OZLJEDA KAPETANA

Hrvatska ostala bez Modrića za Rusiju i Slovačku, upitno hoće li zaigrati protiv Slovenije!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska ostala bez Modrića za Rusiju i Slovačku, upitno hoće li zaigrati protiv Slovenije!
28.08.2021.
u 16:11
- Zbog ozljede aduktora, Modrić je propustio prošlotjedni ligaški susret Reala protiv Levantea te je tijekom tjedna bio u tretmanu oporavka.
Pogledaj originalni članak

Kapetan hrvatske reprezentacije i veznjak madridskog Reala Luka Modrić, neće doći na okupljanje hrvatske reprezentacije koje je zakazano za ponedjeljak 30. kolovoza.

- Zbog ozljede aduktora, Modrić je propustio prošlotjedni ligaški susret Reala protiv Levantea te je tijekom tjedna bio u tretmanu oporavka. Uz konzultacije liječničkih službi Reala i hrvatske reprezentacije, ustanovljeno je kako Modrić ne može konkurirati za kvalifikacijske utakmice protiv Rusije 1. rujna i Slovačke 4. rujna - naveli su u Hrvatskom nogometnom savezu i dodali:

- Izbornik Zlatko Dalić i kapetan Modrić dogovorili su se kako stoga Modrić neće doći na okupljanje reprezentacije u Moskvi 30. kolovoza, a ostavili su otvorenom mogućnost da se kapetan priključi suigračima u Splitu za utakmicu protiv Slovenije (7. rujna, op.a.), ako bi do tada Modrić dobio zeleno svjetlo liječnika i bio spreman za povratak na teren.

 

 

 

Dakle, dogodilo se ono čega su se pribojavali u reprezentaciji, ali i madridskom Realu. Srećom, to nije ozbiljna ozljeda i dugoročno Luka neće imati posljedice. Samo treba odmor u ovim trenucima kad je prisutna.

>>> Luka Modrić srušio još jedan rekord, sad je samo Šuker ispred njega

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
23:12 28.08.2021.

Pa adukotor ti je nesto sto lici na "doktor"!!! kako ti to nije poznato?

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
17:23 28.08.2021.

Sta je aduktor?