NAPREDAK

Hrvatska 14. na FIFA-noj svjetskoj rang-ljestvici

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Island
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Island
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Island
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Island
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Island
25.11.2016.
u 00:30
Od suparnika Hrvatske u skupini I kvalifikacija za SP, najbolje je rangiran Island koji je zadržao 21. mjesto, s 889 bodova
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija na novoj ljestvici Fife zauzima 14. mjesto, odnosno popravila je svoj plasman za dva mjesta u odnosu na prošli mjesec, zahvaljujući pobjedi protiv Islanda u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, te pobjedi na gostovanju kod Sjeverne Irske u prijateljskoj utakmici.

Na vrhu je i dalje Argentina s 1634 boda, dok je Brazil pretekao svjetskog prvaka Njemačku na drugom mjestu. Od suparnika Hrvatske u skupini I kvalifikacija za SP, najbolje je rangiran Island koji je zadržao 21. mjesto, s 889 bodova. 

>> HNS odgovorio Hajduku: Dodvoravate se huliganima koji viču 'Mamiću Srbine, čakija ti ne gine'

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
Sampei
12:33 25.11.2016.

to ne može biti istina! rekli su huliganski kmečavci da čačić nema pojma i da je HNS uništio nogomet! hahahhaha