'NISAM VREĆA KRUMPIRA'

Hrvat razljutio mnoge, a sad bez dlake na jeziku poručio: Otići ću gdje me poštuju!

Foto: Instagram
Ivan Rakitić
Foto: Instagram/Ivan Rakitić
Ivan rakitić
Foto: Instagram
Ivan Rakitić
Foto: Gtres/PIXSELL
Ivan Rakitić
13.04.2020.
u 12:38
Svjestan sam situacije i svog statusa. Želim biti tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barceloni, prekrasno, a ako nije, otići ću tamo kamo ja želim, a ne tamo gdje me oni žele poslati. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpjeti takvo ponašanje - zaključio je Rakitić
Pogledaj originalni članak

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić ovih je dana objavom na Instagramu podigao prašinu među navijačima kluba. Naime, hrvatski reprezentativac je objavio fotografiju s utakmice Hrvatska - Argentina (3:0) sa SP-a u Rusiji, na kojoj prolazi kraj Lionela Messija koji je nemoćno pao pored vatrenog.

Taj potez, očekivano, nije prošao najbolje kod navijača španjolskog kluba iako je Rakitić više puta jasno dao do znanja kako iznimno poštuje argentinskog majstora. 

"Jedna je fotografija razljutila brojne navijače, prikazuje Rakitića kako prolazi pored Messija i hashtag #RakiticOut je popularan na društvenim medijima", navodi Daily Mail.

"Navijači smatraju da je karijera Ivana Rakitića u Barceloni završena nakon objave fotografije s Messijem. Toliko je uznemirilo navijače Barce", piše popularna stranica SPORTbible. "Tip koji želi pridobiti navijače nikad to ne bi učinio. Rakitićeva karijera u Barci je gotova", piše GiveMeSport.

Španjolski mediji proteklih tjedana pišu da će hrvatski veznjak ovoga ljeta napustiti Barcelonu. Katalonci se, prema istim izvorima, nadaju da će dobiti 20 milijuna eura, a kao mogući kupci spominjali su se Sevilla i Milan.

O potencijalnim transferima Rakitić je progovorio u intervjuu za Mundo Deportivo.

- Pa nisam ja vreća krumpira da me sele gdje požele. Nije me povrijedilo to što ne igram, nego odnos prema meni. Prošla sezona bila mi je najbolja od šest koje sam igrao u Barceloni, ali me se i tada nastojalo izgurati iz kluba, što me jako iznenadilo i što ne mogu shvatiti, ali sam prihvatio jer želim najbolje za momčad, suigrače i klub. Nakon toga su došli lošiji rezultati, ali na mene se nije računalo i to me jako povrijedilo - otvoreno je rekao Rakitić koji je dodao i kako će on birati klub u koji će otići, ako će morati ići.

- Svjestan sam situacije i svog statusa. Želim biti tamo gdje me vole, poštuju i trebaju. Ako je to u Barceloni, prekrasno, a ako nije, otići ću tamo kamo ja želim, a ne tamo gdje me oni žele poslati. Već sam klubu jasno dao do znanja da neću trpjeti takvo ponašanje - zaključio je Rakitić.

>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

 

 

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

SO
sohnahoakasaa
13:23 13.04.2020.

Bravo g Rakitić. Svi bi se tako trebali ponašati u životu. U obitelji, školskoj ili radnoj sredini, među prijateljima i susjedima i svima bi nam trebalo biti bolje. Voljeti nas ne treba nitko (iako smo svi ljubavi žedni) ali poštivati mora svatko ako to svojim ponašanjem zaslužujemo. Uostalom, od svakog Hrvata se to očekuje. Mi smo ponosan, radišan i pošten narod i to u svakoj prilici moramo dokazati. Ni jedan Hrvat ne želi da se ponovi 'slučaj' Maria M. Kako od velikog igrača i čovjeka vrijednog svakog poštovanja postaneš osoba koju navijači i cijeli športski svijet žali. Ne ponovilo se nikad i zato svatko mora znati granicu kad mora reći DOSTA.

DH
dalibor.hren
16:01 13.04.2020.

Bravo, Ivane! Ponašaju se ko robovlasnici!

Avatar MichelleRV84
MichelleRV84
15:32 13.04.2020.

Nancy, 32. w︆︅­­w︆︅w︆︅­­.︆︅l︆︅­­o︆︅v︆︅­­e︆︅x︆︅­­x︆︅.︆︅­­c︆︅l︆︅­­u︆︅b