IZGUBILI U ČETVRTFINALU

Hrgović i Sep ostali bez medalja na Svjetskom boksačkom prvenstvu

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Filip Hrgović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Hrgović Sinković
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
Filip Hrgović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Filip Hrgović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Filip Hrgović i Hrvoje Sep
10.10.2015.
u 21:16
Hrgović nakon zlata na Europskom prvenstvu nije uspio osigurati svjetsku medalju. U četvrtfinalu superteške kategorije Francuz Tony Yoka pobijedio ga je podijeljenom odlukom sudaca
Pogledaj originalni članak

Filip Hrgović i Hrvoje Sep nisu uspjeli pobijediti u četvrtfinalima Svjetskog boksačkog prvenstva u Dohi.

Hrgović nakon zlata na Europskom prvenstvu nije uspio osigurati svjetsku medalju. U četvrtfinalu superteške kategorije Francuz Tony Yoka pobijedio ga je podijeljenom odlukom sudaca (29:28, 29:28, 28:29), piše Fightsite.

Ni Hrvoje Sep nije se uspio plasirati u polufinale. U fantastičnom meču četvrtfinala poluteške kategorije izgubio je od dvostrukog svjetskog prvaka Kubanca Cesara Julija la Cruza (25:30, 27:30, 25:30).

>> Adegbuyi pobijedio Brestovca prekidom u trećoj rundi!

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar TAJSAM
TAJSAM
23:57 10.10.2015.

Uvijek smo uz vas momčine. Tko može bolje nek dođe vama na sparing. Stvarno sve čestitke i samo naprijed, uspijeh je jako velik dogurati i tu gdje ste došli, zauvijek uz vas dok ste pod Hrvatskom zastavom. Ponosan sam na takve sportaše od srca. Pozdrav dobrim ljudima

DR
dreflu
12:57 11.10.2015.

Čestitke,posebno mome Vrbanjcu Sepu!!!

Avatar Bekrija
Bekrija
18:07 11.10.2015.

Šteta na propuštenoj prilici. Sretno dečki.