Tallinn

Horvat, Borović i Mihaljević u finalu EP-a

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Horvat, Borović i Mihaljević u finalu EP-a
09.07.2015.
u 22:40
Lončarek se plasirala u finale utrke na 100 metara prepone na Univerzijadi.
Pogledaj originalni članak

Ivana Lončarek plasirala se u finale utrke na 100 metara prepone na Univerzijadi u Gwanjou. Bruno Erent osvojio je 23. mjesto na 20 kilometara u brzom hodanju.

Prvog dana europskog prvenstva do 23 godine, koje se održava u Tallinnu, u finale su se plasirali Filip Mihaljević (disk), Paola Borović (troskok) i Ivan Horvat (motka).

Dino Bošnjak bio je deseti na 10.000 metara, dok kvalifikacije nisu prošli Kristina Dudek (400 m), Antonio Malora (kladivo) i Katarina Gašparobvić (koplje).

>>HAS više nije bankomat kojim se posluži tko kako želi i hoće

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.