Srpske lopte s našim grbom

HNS prijeti tužbom zbog lopte s našim grbom

Foto: 'Photoshop'
HNS prijeti tužbom zbog lopte s našim grbom
24.05.2010.
u 19:30
Internetom i elektroničkom poštom ovih dana kruži fotografija trgovine u kojoj su izložene lopte s obilježjima 32 sudionika SP-a, a na onoj na kojoj piše Serbia hrvatski je grb!
Pogledaj originalni članak

 Nije utvrđeno tko je proizvođač i distributer tih lopta (sigurno nije od službenog dobavljača opreme Nikea), niti gdje se točno prodaju. Zorislava Srebrića, glavnog tajnika Hrvatskoga nogometnog saveza, nismo uspjeli iznenaditi pitanjem o spornoj lopti.

– Sve znam. Te se lopte sigurno nisu pojavile ni u jednom dućanu u Europi. Vjerojatno ih je izbacilo azijsko tržište. Bude li osnova za tužbu, sigurno ćemo pokrenuti postupak. I to ne samo Hrvatski nogometni savez nego i Nogometni savez Srbije – rekao je Srebrić koji je u društvu Vlatka Markovića, predsjednika HNS-a, pratio utakmicu mladih reprezentacija (igrači do 19 godina) između Hrvatske i Škotske.

Kada smo mu rekli da na lopti piše Srbija i da je nacrtan hrvatski grb te da nema znaka HNS-a, malo je razmislio i rekao:

– Onda bi ta lopta mogla biti i predmet rasprava na jednoj od sjednica hrvatske Vlade.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

SM
smjeskoh
19:43 24.05.2010.

Ma, ja mislim da bi odmah trebala zasjedati Europska komisija. Ta mi smo skoro pa članovi EU!

OB
-obrisani-
20:42 24.05.2010.

\"– Onda bi ta lopta mogla biti i predmet rasprava na jednoj od sjednica hrvatske Vlade\".........................Daj Srebricu ne bulazni...........................................................Ovo je ponovo bratstvo i jedinstvo na kineski nacin...........Zelena ( bosnjacka) lopta sa natpisom Srbija i hrvatskim grbom...........pa trebalo bi biti barem par Jugoslavena koji ce je kupiti

AL
altec
19:38 24.05.2010.

Pozdrav EuPacijentu!