Park prinčeva

Hit na internetu! Je li ovo najluđi autogol u povijesti?

Foto: Screenshot/Twitter
Hit na internetu! Je li ovo najluđi autogol u povijesti?
Autori Vecernji.hr, Hina
10.02.2020.
u 13:59
Dvoboj će se pamtiti po jednom ludom autogolu koji će teško netko ponoviti
Pogledaj originalni članak

U derbiju 24. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je pobijedio Lyon s 4-2.

Golove za aktualnog francuskog prvaka zabili su Angel di Maria (22), Kylain Mbappe (38), Fernando Marcal (47-ag) i Edison Cavani (79), dok su strijelci za goste bili Martin Terrier (52) i Moussa Dembele (59).

Dvoboj će se pamtiti po jednom ludom autogolu koji će teško netko ponoviti. U 47. minuti kada je branič gostujuće momčadi Fernando Marcal zatresao vlastitu mrežu. Završnici je prethodila dvostruka ''asistencija'' Juliana Draxlera.

Montpellier je golom Andyja Delorta u 25. minuti pobijedio St Etienne s 1-0.

Tri boda osvojio je i Strasbourg porazivši Reims s 3-0, a strijelci su bili Alexander Djiku (50), Abdul Waris (82) i Kenny Lala (90+4-11m).

Na ljestvici vodi PSG sa 61 bodom, Marseille ima 49, Rennes 41, a Lille 40 bodova.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.