Naši uzvratili

Hezonja živnuo za pobjedu nad Kanađanima

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Pixsell
Mario Hezonja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.09.2015., Francuska, Lille, stadion Pierre Mauroy - Osmina finala EuroBasketa 2015, Hrvatska - Ceska. Blake Schilb, Mario Hezonja.
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Hezonja
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Mario Hezonja
23.06.2016.
u 23:30
Uz standardno dobrog Bogdanovića (18 koševa), ovaj put učinkoviti su bili i Šarić (13 koševa, 10 skokova, 5 asistencija) te Hezonja (13 koševa, 6 skokova).
Pogledaj originalni članak

Ovaj put sa Šarićem i Simonom u sastavu, hrvatska košarkaška reprezentacija pobijedila je Kanadu u talijanskom Jesolu (78:70) i tako uzvratila za poraz doživljen u Novigradu.

Uz standardno dobrog Bogdanovića (18 koševa), ovaj put učinkoviti su bili i Šarić (13 koševa, 10 skokova, 5 asistencija) i živnuli Hezonja (13 koševa, 6 skokova) koji je u jednoj fazi i vodio igru, a solidnu partiju pružio je i naš prvi centar Miro Bilan (11 koševa, 4 osvojene lopte).

Kod Kanađana najviše su zabili Heslip (15) i Ennis (13), a najbolji igrači iz prve utakmice Benett (10) i Scrubb (7) bili su limitirani od puno bolje hrvatske obrane koja je u drugoj utakmici primila 21 koš manje.

Naši su se nakon utakmice vratili u Novigrad odakle će u nedjelju u Pazin gdje ih čeka posljednja pripremna utakmica (Češka) za nastup na kvalifikacijskom turniru za OI.

>>Dobro je da je stres test došao odmah, valjda su Igre motiv

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.