KAKAV POTEZ

Hezonja zakucao 
i oduševio komentatora, ali i kompletnu dvoranu

Foto: Youtube/Screenshot
Hezonja
14.12.2014.
u 20:39
– Majko mila, kakva akcija, kakva elektrifikacija! Kakav spektakularan potez - vikao je TV komentator.
Pogledaj originalni članak

Mario Hezonja (19) odigrao je još odličnu utamicu za Barcelonu, što je potkrijepio sa 14 koševa, pet skokova i četiri asistencije u pobjedi nad Zaragozom (90:74). Osim svestranom partijom, mladi je Dubrovčanin impresionirao i takozvanim "windmill" zakucavanjem.

Nakon što je oteo jednu loptu Hezonja je izveo "vjetrenjaču" što je potaknulo televizijskog reportera da minutu i pol vrišti u pravom deliriju:

– Majko mila, kakva akcija, kakva elektrifikacija! Kakav spektakularan potez! Kakva kulminacija dobre igre mladog Hrvata! Kakav brutalan koš Barcina igrača... Ante Tomić ubacio je četiri koša i imao četiri skoka.

>> Šarić je pogriješio, trebao je već ovo ljeto otići u NBA!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.