Bayern

Heynckes: Pustit ćemo Pranjića želi li u drugi klub

Foto: Reuters
Heynckes: Pustit ćemo Pranjića želi li u drugi klub
28.10.2011.
u 21:03
Trener Bayerna Jupp Heynckes izjavio je da je spreman na zimu pustiti iz kluba hrvatskog reprezentativca Danijela Pranjića.
Pogledaj originalni članak

– Bude li Danijel i dalje inzistirao na odlasku, nastojat ćemo mu izaći ususret – rekao je trener Bavaraca za Bild.

Pranjić je nedavno otvoreno izjavio da zbog male minutaže želi otići.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Idler 3
Idler 3
21:26 28.10.2011.

Mamiću, evo ti igrača na lijevoj strani duplo boljeg od Ibaneza !!!

DR
dragogera
12:57 29.10.2011.

bayern svakim danom postaje sve vise pravi nacisticki klub,sad vec i javno govore kako vole kupovat njemacke reprezentativce,onda ih jos uzdignu do neba,pa sad eto onaj kroos misli da je bolji od robbena,a bez stranaca su nista

Avatar Idler 3
Idler 3
13:41 29.10.2011.

Bayern je uvijek nastojao pokupovat njemačke reprezentativce i ne vidim u tome ništ loše. Zakaj naši Hajduk il Dinamo ne pokupuju Modrića, Srnu, Rakitića, Pranjića ???