Trener ga hvali

Heynckes: Nikada nisam sumnjao u Mandžukićeve mogućnosti

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Heynckes: Nikada nisam sumnjao u Mandžukićeve mogućnosti
10.01.2013.
u 13:00
– Za mene ne postoji prvi izbor napadača. Sva trojica napadača koje imamo jednako su dobri
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić ponovno se vratio u formu, postigao je dva pogotka i izborio jedanaesterac u prijateljskom susretu Bayerna i Schalkea te je opet jedna od glavnih tema u sportskim rubrikama njemačkih medija.

– Osobno nisam nikada sumnjao u Mandžukićeve mogućnosti. Dobro je da u momčadi imamo igrača poput njega, te Marija Gomeza i Claudija Pizarra. Sva trojica mogu na travnjak ući u bilo kojem trenutku susreta i napraviti razliku – rekao je trener Bayerna Jupp Heynckes.

Na pitanje tko mu je prva napadačka opcija, odgovorio je:

– Za mene ne postoji prvi izbor napadača. Svi su jednako dobri.

>>>VIDEO Mandžukić zabio dva, izborio 11 m, zabio i Klasnić

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.