AKCIJA REALA

Hernan Crespo umjesto Van Nistelrooya

14.11.2008.
u 10:48
Pogledaj originalni članak

Čim je doznao da je Ruud van Nistelrooy prekrižen do kraja sezone zbog složene operacije koljena, Real Madrid se dao u potragu za nadomjesnim napadačem, a favorit je Interov Hernan Crespo.

Budući da je Argentinac praktično "otpisan" u Interu, ne bi trebalo biti problema oko njegova transfera u Real, gdje bi se pridružio sunarodnjaku Gonzalu Higuainu, najdjelotvornijem napadaču momčadi Bernda Schustera.

Crespo (33) ove sezone nije igrao u Ligi prvaka pa je i zbog toga vrlo poželjan kadar. Real je zainteresiran za posudbu do 30. lipnja jer na ljeto planira angažirati nekog od mlađih asova kao što su Karim Benzema i/ili Cristiano Ronaldo. Ako bi slučajno nešto pošlo po zlu s Crespom, na papiru se ističu imena Marija Gomeza iz Stuttgarta i Didiera Drogbe iz Chelseaja, dok je otpao Ajaxov Klaas-Jan Huntelaar jer je i sam ozlijeđen, iako ne tako teško kao Van Nistelrooy.

Istovremeno, Mourinhova odluka da odbaci Crespa vjerojatno će spriječiti transfer Julija Cruza u Barcelonu, jer jer ovaj naglo ušao u milost postigavši nekoliko ključnih pogodaka (za izjednačenje kod Anorthosisa u Nikoziji i za pobjedu nad Udineseom u Milanu).

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr