Hertha potopila HSV

Bayer pobijedio Schalke, a Jedvaj dobio crveni karton! Hannover šokirao Borussiju (D)

Foto: Reuters/PIXSELL
jedvaj
Foto: Reuters/PIXSELL
Borussia - Hannover
Foto: Reuters/PIXSELL
Borussia - Hannover
Foto: Reuters/PIXSELL
Borussia - Hannover
25.10.2014.
u 21:00
U 9. kolu na Signal Iduna Parku Hannover je slavio 1:0 pogotkom Kiyotakea u 61. minuti.
Pogledaj originalni članak

Borussia Dortmund nastavila je s blijedim izdanjima u Bundesligi. U 9. kolu na Signal Iduna Parku Kloppovu momčad iznenadio je Hannover i slavio 1:0 pogotkom Kiyotakea u 61. minuti.

Bayer je u Leverkusenu nadjačao Schalke (1:0), a hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj, koji je u 25. minuti zamijenio Reinartza, isključen je pet minuta prije završetka utakmice. Srećom po domaće to nije utjecalo na konačan rezultat jer su slavili pogotkom Calhanoglua iz 53. minute.

Hertha je pak potopila HSV (3:0) i produbila krizu hamburške momčadi. Junak Berlinčana bio je dvostruki strijelac, Tunižanin Ben Hatira.

Ostali rezultati današnjih utakmica 9. kola: Augsburg - Freiburg 2:0, Eintracht - Stuttgart 4:5, Hoffenheim - Paderborn 1:0, Bayer - Schalke 1:0.

Poredak: Bayern 20 (-1), 2. Hoffenheim 17, 3. Borussia M. 16 (-1), Leverkusen 16, Mainz (-1) i Wolfsburg (-1) po 14 bodova...

>>Real preokrenuo rezultat protiv Barcelone

>>Kovačić nominiran za nagradu Golden Boy, Inter mu nudi novi ugovor

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.