PROTIV HAJDUKA

Halilović se oprašta od Dinama: Iz najdražeg kluba odlazim u najveći

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
Halilović se oprašta od Dinama: Iz najdražeg kluba odlazim u najveći
16.05.2014.
u 17:43
- Sve sam ostvario u Dinamu, zabio gol, igrao na Maksimiru i igrao na Poljudu... jedino da sam osjetio malo više navijača kako je bilo u prošlosti i na snimkama koje sam gledao - rekao je Halilović.
Pogledaj originalni članak

Alen Halilović (17) sutra će odigrati svoju posljednju utakmicu za Dinamo. Nakon što na Maksimiru protiv Hajduka odradi zadnje kolo domaćeg prvenstva preselit će u Barcelonu.

- Zadovoljan sam time što sam postigao, sa 16 godina sam zaigrao za seniorsku ekipu, sad mi je tek 17 i pol, a toliko sam puno utakmica odigrao. Mislim da trebam biti zadovoljan, bilo je neko vrijeme kad sam pružao slabije partije, ali to je sastavni dio sporta - rekao je Halilović.

Po čemu će najviše pamtiti Dinamo?

- Najviše ću pamtiti ulazak prvi dan u seniorsku svlačionicu, kad su mi prišli igrači, pružili ruke i kad sam se osjećao stvarno posebno. Idem iz najdražeg kluba u najveći klub, tamo ću nastaviti raditi i dati sve od sebe.

Veliki talent jedino žali što na tribinama nije bilo više navijača.

- Sve sam ostvario u Dinamu, zabio gol, igrao na Maksimiru i igrao na Poljudu... jedino da sam osjetio malo više navijača kako je bilo u prošlosti i na snimkama koje sam gledao. Vjerujem da će se sve to vratiti, vjerujem da ljudi vole i navijaju za Dinamo i mislim da je to najbitnije.

>> Kovač šalje Gračanu sedmoricu igrača, poziv dobio i Halilović

ŽESTOKA BORBA IZNAD CRNOG MORA

VIDEO Ukrajina naoružala svoje dronove pa ušla u bitku s ruskim helikopterom: 'Mnogi su mislili da je ovo nemoguće'

Na snimci se vidi ukrajinski dron kako spretno manevrira kako bi izbjegao napade ruskog jurišnog helikoptera. Ipak, naposljetku, dron usporava i zaustavlja se prije nego što ga zahvati nova paljba. Zapali se, a zatim eksplodira. Ovaj prizor označava prvi put da je primijećena ukrajinska pomorska bespilotna letjelica naoružana protuzračnim projektilom, što je znak brze evolucije u strategiji obrane Ukrajine.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
21:34 16.05.2014.

Ideš u najveći klub? Da, ta Barcelona B je stvarno gigant svjetskog nogometa, strah i trepet španjolske druge lige.