Novi velikan u Poljudu

Hajduk pregovara o dolasku Benfice na 101. rođendan kluba

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk pregovara o dolasku Benfice na 101. rođendan kluba
20.05.2011.
u 15:56
Već od prije je poznato da su navijači Benfice i Hajduka, popularna Torcida, u dobrim odnosima, a istim putem kreću i uprave dvaju trofejnih klubova
Pogledaj originalni članak

Delegacija Hajduka ove se godine već dva puta u Lisabonu trebala sastati s čelnicima portugalskog kluba, no oba posjeta su odgođena. Prvi u siječnju, a drugi za vrijeme nedavne polufinalne utakmice Europske lige između Benfice i Brage.

Međutim, interes za suradnju i dalje živi. Benfica bi, prema nekim najavama, trebala gostovati u Splitu 13. veljače sljedeće godine na obljetnici Hajdukovog 101. rođendana. Bio bi to drugi europski velikan, nakon Barcelone ovoga ljeta, koji bi gostovao u Splitu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
dubrovnik2011
16:14 20.05.2011.

ma najbolje da oni samo prijateljske igraju

OB
-obrisani-
23:14 21.05.2011.

A,sa kim ce igrati na 102 rodjendan ?.... Ovo mi je vise postalo smjesno....