ostali bez talenta

Hajduk je Vrsaljka želio uzeti, ali nije htio u sukob sa Zadrom

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Hajduk je Vrsaljka želio uzeti, ali nije htio u sukob sa Zadrom
03.11.2010.
u 07:58
Boban je imao tanke noge, Pršo srčanu manu, a Modrić je bio malen...
Pogledaj originalni članak

Niz se nastavlja sa Šimom Vrsaljkom, i on je bio u Hajduku. Trenirao je mjesec i pol dana, zadovoljio ukuse struke, čak je već bio upisan i u školu. Ali, Hajduk nije želio u sukob sa Zadrom, koji Vrsaljku nije plaćao stipendijski ugovor.

Procijenili su da se ne žele sporiti s Renom Sinovčićem, a Šime je onda krenuo put Dinama. I reprezentacije...

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

OB
-obrisani-
08:16 03.11.2010.

Hajduk je Vrsaljka želio uzeti, ali je struka bilih bila svijestna da na toj poziciji imaju super rutinera Vejića i super perspektivnog Maloću i nisu htjeli doči u sukob sa logikom i mogučom zaradom u budučnosti..

HO
hotfishlake
10:23 03.11.2010.

hey janez jesem ti gade pa ti si upuceniji u prilike u rvackoj od mene! otkud ta obsesija? obsesive-compulsive disorder? ja ne bi znao nabrojiti niti jednog igraca slovenske lige ukoliko onaj propali dinamov centarfor vise ne igra tamo - kako muje ono ime - pomozi janez prije nego moras opet kod psihijatra hahahah

MI
milton
14:57 04.11.2010.

zato će ajduk uvik ostat mali klub