Incident

Guardiola u tunelu urlao na De Jonga, Mihajlović odgovorio: Nije ovo balet!

Foto: Screenshot
Guardiola u tunelu urlao na De Jonga, Mihajlović odgovorio: Nije ovo balet!
05.08.2015.
u 09:21
- Rekao sam De Jongu da sam tužan zbog Joshue. On zbog toga neće igrati u finalu
Pogledaj originalni članak

Bayern je jučer sa 3:0 bio bolji od Milana i plasirao se u finale Audi kupa gdje će igrati protiv Reala. Bavarci su bili potpuino dominantni, a osim njihove dobre igre, utakmica će se pamtiti i po verbalnom sukobu Guardiole i De Jonga u poluvremenu.

Naime, trener Bayerna u tunelu je počeo vikati na De Jonga, bio je bijesan zbog njegova prekrašja u 20. minuti kada je ozlijedio Joshuu Kimicha. De Jonga su njegovi suigrači držali da se ne upusti u nekakav sukob s Guardiolom, a nakon susreta španjolski strateg nije želio komentirati incident.

- Rekao sam De Jongu da sam tužan zbog Joshue. On zbog toga neće igrati u finalu, rekao je Guardiola, a brzo mu je odgovorio trener Milana Siniša Mihajlović.

- Mi smo igrali nogomet, ovo nije balet i prekršaji su dio igre. Ovo nije prijateljska, već pripremni turnir za sezonu.

>>Bayern pobijedio Milan 3:0 i za naslov se bori protiv Reala

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar nula
nula
11:17 05.08.2015.

Arogantni Nizozemac , fuj. On igra da povrijedi protivnika. A Mihajlovicu je bolje da suti , jer mu se fotelja vec drma , igra mu je nikakva .

SA
Sarmoman12
14:24 05.08.2015.

Sta ostade od Milana, najajceg kluba modernog klupskog nogometa. I Ajaxa nema vise . Nostaligican sam sad

ED
Edomajka
18:02 05.08.2015.

"Rekao sam De Jongu da sam tužan zbog Joshue", a vidi se kako se dere na njega ma daj molim te Guardiola je najgori trener ikada gdje on dođe tamo nogomet postane dosadan, ali to je za njega nogomet.