ZARAŽENI 'VATRENI'

Grbić samo par dana nakon debija za Atletico pozitivan na koronavirus

Foto: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
Grbić samo par dana nakon debija za Atletico pozitivan na koronavirus
18.12.2020.
u 13:40
"Ivo Grbić je pozitivan na koronavirus. Asimptomatičan je i trenutno se nalazi u samoizolaciji kod kuće", objavio je Atletico Madrid
Pogledaj originalni članak

Hrvatski čuvar mreže u Atletico Madridu Ivo Grbić pozitivan je na koronavirus. Vijest je objavio madridski klub, te pritom poslao poruku.

"Ivo Grbić je pozitivan na koronavirus. Asimptomatičan je i trenutno se nalazi u samoizolaciji kod kuće", objavio je Atletico Madrid.

Prije Grbića pozitivan na koronavirus bio je i Šime Vrsaljko, desni bek Aletica i naše reprezentacije, koji se ovog tjedna vratio na travnjak utakmicom domaćeg kupa, gdje je debitirao Grbić.

Atletico je imao dosta pozitivnih igrača na koronavirus do sada, no nitko nije imao većih problema, za razliku od Juventusovog Paula Dybale koji se mjesec i pol dana borio s virusom.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.