A je to

Gori slobodan udarac dugo nismo vidjeli, gledatelji popadali na pod od smijeha

Foto: Screenshot
Gori slobodan udarac dugo nismo vidjeli, gledatelji popadali na pod od smijeha
15.05.2019.
u 14:23
Nesvakidašnje (ne)djelo potpisali su Niko Ikavalko (igrač s brojem devet) i Anttoni Huttunen, članovi finske drugoligaške momčadi Mypa
Pogledaj originalni članak

Nećemo se razbacivati kategoričkom tvrdnjom da je ovo najgore izvedeni slobodan udarac svih vremena, ali da ga svakako treba uvrstiti u uži izbor,  s time ćete se zasigurno složiti.

Nesvakidašnje (ne)djelo potpisali su Niko Ikavalko (igrač s brojem devet) i Anttoni Huttunen, članovi finske drugoligaške momčadi Mypa. 

Njihov je klub u subotu poražen na svom travnjaku od AC Kajaanija 2:1, a zanimljivost kaže da su gosti poveli iz akcije koju su nehotice režirala ova dvojica nesretnika. 

Naime, protivnici su otrčali u protunapad nakon što je Ikavalka lopta pogodila u leđa, a akciju je pogotkom dovršio Brite Andoh.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:43 15.05.2019.

Na snimci se nigdje ne vidi da je neki gledatelj pao na pod od smijeha.

KO
kompjuter
19:30 15.05.2019.

Jako smiješno, mrs u pm

Avatar mladen valentić
mladen valentić
13:27 16.05.2019.

Kako Loš slobodni udarac, pa baš su ga idealno izveli za kontru protivnika?!