LEGENDARNI TENISAČ

Ivanišević nasmijao najavom: Amerikanac ne može trenirati Balkanca

Foto: Danijel Lijović
Ivanišević
Foto: Danijel Lijović
Goran Ivanišević
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Ivanišević
26.02.2019.
u 11:28
– Uspio sam ga uvjeriti da dođe. Nije mu baš drago micati se iz Australije. Malo je lijen, kupio je neku farmu i uzgaja krave, ne znam što radi – najavio je Ivanišević
Pogledaj originalni članak

Umaški teniski ATP turnir svake godine, uz obilje “redovnog” profesionalnog tenisa, svoje posjetitelje obraduje ponekom atraktivnom ekshibicijom. Tako će se sučeliti Goran Ivanišević i – Patrick Rafter! Repriza wimbledonskog finala iz 2001. godine za 30. rođendan Umaga! Tko bi poželio nešto bolje. 

>> Pogledajte najavu

– Uspio sam ga uvjeriti da dođe. Nije mu baš drago micati se iz Australije. Malo je lijen, kupio je neku farmu i uzgaja krave, ne znam što radi – najavio je Ivanišević meč i dodao:

– Poslao mi je neki dan poruku da se sprema. Odgovorio sam mu da mu je isti vrag, spremio se ili ne. Sad više nije ni važno tko će pobijediti, ja sam svoje dobio prije 18 godina.

Osvrnuo se i umaški turnir.

– Umag je svake godine sve bolji i bolji, svaka čast ljudima koji su održali ovaj turnir.

Ivanišević trenira Miloša Raonića za kojega kaže da ima balkanski mentalitet jer je rođen u Crnog Gori iako igra za Kanadu.

– Mi Balkanci smo posebni, treba razumjeti taj mentalni sklop. Amerikanac trenirati Balkanca? Moguće, ali vidjeli ste na slučaju Đokovića i Agassija. Znao sam da to neće dugo trajati.

>> Pogledajte što je rekao Ivanišević

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

GR
grodar
11:42 26.02.2019.

on jedino moze nasmijat svojom facom

Avatar links
links
12:32 26.02.2019.

straaaaašno zanimljiv meč... gdje se mogu kupiti karte

Avatar heyhay
heyhay
11:41 26.02.2019.

On i je rođen na planini balkan u bugarskoj