POSLJEDNJI PROTIVNIK CRO COPA

Gonzaga se bori na UFC-u u Zagrebu?!

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Gonzaga se bori na UFC-u u Zagrebu?!
23.01.2016.
u 13:07
Prema pisanju ruskih medija, na koje se pozivaju i američki portali, uskoro će biti potvrđena borba Gonzage sa Ruslanom Magomedovim u zagrebačkoj Areni na UFC Fight Night 85. Drugih imena zasad još uvijek nema.
Pogledaj originalni članak

Gabriel Gonzaga, posljednji protivnik u karijeri Mirka Filipovića, mogao bi nastupiti na povijesnom UFC eventu u Zagrebu 10. travnja, piše Fightsite.

Prema pisanju ruskih medija, na koje se pozivaju i američki portali, uskoro će biti potvrđena borba Gonzage s Ruslanom Magomedovim u zagrebačkoj Areni na UFC Fight Night 85. Drugih imena zasad još uvijek nema.

Gonzaga se u prosincu vratio pobjedom sudačkom odlukom protiv Konstantina Erokhina, gotovo deset mjeseci nakon što ga je laktovima dotukao Cro Cop u Poljskoj. 36-godišnji Gonzaga (17-10) prije Cro Copa gubio je i od Mitrionea i Stipe Miočića.

Dagestanac Magomedov (14-1 MMA, 3-0 UFC) je u nizu od tri pobjede (Shaw Jordan, Josh Copeland, Viktor Pešta), a jedini poraz doživio je još 2011. godine.

>> Werdum: Ošamario bih McGregora, on nema nimalo poštovanja prema drugim borcima

HASSANOVI RATOVI

'Kada je počeo taj rat, bio sam desetogodišnje dijete s puškom u ruci. Ranjen sam više puta, izgubio sam brata, prijatelje'

Večernjakovci Hassan Haidar Diab i Robert Bubalo snimili su dugometražni dokumentarac ‘Hassanovi ratovi’ o životnoj sudbini koja ostavlja bez daha. Iz filma čija je premijera 4. lipnja u Velikoj Gorici može se iščitati da je Hassan, kao obrambeni mehanizam, gotovo izbrisao svu svoju prošlost, koju sada pred kamerama, uz pomoć svoje obitelji, pokušava sklopiti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.