Pripreme za Sp

Goluža skratio popis: Otpao Šunjić i četvorica Zagrebaša

Foto: Večernji list
Goluža skratio popis: Otpao Šunjić i četvorica Zagrebaša
30.12.2012.
u 13:38
Na završnim pripremama priključit će se Jakov Gojun, Ivan Čupić, Ante Vukas, Domagoj Duvnjak, Blaženko Lacković, Igor Vori i Drago Vuković
Pogledaj originalni članak

Muška rukometna reprezentacija Hrvatske završila je u Karlovcu prvi dio priprema uoči svjetskog prvenstva koje 11. siječnja počinje u Španjolskoj. Završne pripreme održat će se u Umagu od 2. do 9. siječnja gdje će naša reprezentacija odigrati i dvije prijateljske utakmice protiv Norvežana. Nakon karlovačkih priprema izbornik Slavko Goluža zahvalio se petorici igrača. U Umag neće ići Mate Šunjić (Nexe), Ilija Brozović, Jerko Matulić, Hrvoje Batinović i Marko Matić (svi CO Zagreb). Na završnim pripremama priključit će se Jakov Gojun, Ivan Čupić, Ante Vukas, Domagoj Duvnjak, Blaženko Lacković, Igor Vori i Drago Vuković. Nema Ivana Ninčevića koji je s reprezentaicjom ove gosien osvojio dvije bronce, na EP-u i OI-.u. Izbornik je na mjestu lijevog krila dao prednost Manuelu Štrleku i Lovri Špremu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.