bivša zvijezda

Golovima je rušio velikane, Italiju, Argentinu... pa bankrotirao, a danas je 'gangster'

Foto: Youtube Screenshot
Golovima je rušio velikane, Italiju, Argentinu... pa bankrotirao, a danas je 'gangster'
23.05.2015.
u 15:50
John Carew glavna je zvijezda novog norveškog akcijskog filma, a glumi lik gangstera Igora.
Pogledaj originalni članak

Norveški bivši napadač John Carew iza sebe ima bogatu nogometnu karijeru i burnih 35 godina života. Nekada je golovima rušio nogometne velikane predvodeći Valenciju do finala Lige prvaka (2001.), a bio je i glavna opasnost u napadu norveške reprezentacije za koju je nastupio 91 put. Upravo njegovim pogocima Norveška je u prijateljskim ogledima slavila protiv snažnih suparnika - Italije (1:0) i Argentine (2:1).

No, život su mu obilježile i negativne epizode pa je tako 2010. zbog prevare ostao bez 100.000 funti i Porschea kojeg je namjeravao kupiti, da bi ga dvije godine potom pogreške s porezom koštale bankrota.

No, mali John, kako su ga zvali, okrenuo je novu stranicu te se danas bavi glumom. Bivši napadač Aston Ville, West Hama, Valencije, Lyona, Rome... glavna je zvijezda novog norveškog akcijskog filma, a glumi lik gangstera Igora. 

Je li Carew bolji nogometaš ili glumac ocijenite nakon što pogledate trailer filma Høvdinger.

>>Pogledajte kako se nekadašnji najbolji nogometaš svijeta osramotio simuliranjem

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CA
carpediem
18:34 23.05.2015.

Gangster Igor sad barem znamo kako sjevar gleda na Jug