Hrvatsko izdanje svjetski najpoznatijeg nogometnog portala

Goal – portal koji zna sve o nogometu

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
hrvatska nogometna reprezentacija, trening
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
15.10.2012., Osijek - Trening hrvatske nogometne reprezentacije na pomocnom igralistu stadiona Gradski vrt vecer prije kvalifikacijske utakmice s Walesom za svjetsko prvenstvo 2014. Gordon Schildenfeld, Ivan Rakitic, Sammir, Darijo Srna, Mario Mandzukic.
Foto: Drago Sopta/HNS
Svjetsko prvenstvo
Foto: Drago Sopta/HNS
Svjetsko prvenstvo
22.08.2014.
u 09:35
Znate li koji igrač ima najviše dodavanja u Realu? Koja momčad ima najviše udaraca, a koja najviše prekršaja? Sve to, i mnogo više, doznajte na Goalu, najbržem i najstručnijem nogometnom portalu!
Pogledaj originalni članak

Goal.com je najposjećeniji i najcitiraniji nogometni portal na svijetu, a njegov pristup nogometu, ekskluzivne vijesti, analize i statistike iz svih svjetskih prvenstava, liga, kupova, turnira i drugih natjecanja prvi su izbor milijunima nogometnih fanova. Hrvatsko izdanje Goala, uz sve to, donosi i detaljne izvještaje uživo s utakmica hrvatske lige te vijesti o domaćim klubovima i transferima.

Osim nogometnih vijesti – koje za čitatelje priprema 600 novinara iz 35 zemalja svijeta – Goal.com/hr donosi i atraktivne grafičke prikaze, uživo prati utakmice svih svjetskih nogometnih liga te donosi statistike i ocjene igrača.

Navijate za Liverpool, Manchester, Real, Barcu, Bayern, Milan...? Sve informacije o svom klubu pronaći ćete na Goalu. Stranicu svog omiljenog nogometnog kluba postavite kao početnu i u svakom trenutku doznajte najsvježije nogometne vijesti.

Uz Goal možete biti jednako informirani kao navijači u Engleskoj, Španjolskoj, Njemačkoj ili Italiji.
Njegovi novinari diljem svijeta ne prepisuju članke iz drugih medija i ne prenose glasine već nude samo provjerene vijesti.
Oni doslovno žive nogomet i čine sve što je u njihovoj moći da svojim čitateljima približe nogomet i kroz svoje članke dočaraju brzinu i uzbuđenje s terena.Takvu brzinu i stručnost ne nudi ni jedan drugi domaći medij.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.